Πεντάρα το Λουτράκι

Μπορεί ο Νίκος Μεσολόγγης να μην ήταν στον πάγκο, αυτό όμως ουδόλως φαίνεται να επηρέασε τους παίκτες του Λουτρακίου οι οποίοι πέτυχαν την ευρύτερη έως τώρα νίκη τους στο πρωτάθλημα συντρίβοντας 5-0 τον Κανάρη Χίου, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν στο 17′ να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Παπουτσή ενώ μόλις έξι αργότερα οι οράνιε πανηγύρισαν και δεύτερο τέρμα με τον Χατζηστάμου. Στο 43′ ο Σιώκος έπιασε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Παπουτσή ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό ενώ στον αντίποδα οι νησιώτες πελαγοδρομούσαν. Στο 55′ ο Κωβαίος έκανε το 4-0 ενώ ο ίδιος με κεφαλιά έγραψε στο 86′ το τελικό 5-0.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Δημήτρης Καραμανόφ) Διαμαντής, Νώτης, Παπαναστασίου, Σιώκος (78′ Σπανίδης), Μαυρέλης, Τσώκος (78′ Πετρίδης), Παπουτσής, Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός, Χατζηστάμου.
ΚΑΝΑΡΗΣ (Μανώλης Παπαδόπουλος) Πουλάκης Γ., Βαιτερλής, Σκούφαλος, Μελέκος, Γιοββανάκης, Πουλάκης Β. (63′ Μεταξής), Ζεράι (46′ Μπονιάρος), Λέσι, Ντάμπος, Κροτσίδας (56′ Γκαμάγκας), Αλεξανδρόπουλος.

238 views
Top