Κάλεσμα Αστέρα Αμαλ.: Όλοι στο φιλικό με την ιστορική Μαύρη Θύελλα!

Ξεχωριστό είναι για τον Αστέρα Αμαλιάδας το φιλικό της Τετάρτης (20/9) με την Καλαμάτα και ανάλογη είναι η προσέγγιση των ανθρώπων της ηλειακής ομάδας. Οι βυσσινί μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούν από τον κόσμο να δώσει το παρών στο φιλικό με την “ιστορική Μαύρη Θύελλα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Μεγάλο φιλικό δίνει η ομάδα μας αυτή την Τετάρτη στην Αμαλιάδα. Υποδέχεται στις 5.00 μ.μ. την Καλαμάτα, την ιστορική Μαύρη Θύελλα, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας και στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι θα είναι ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Τίμου Καβακά, μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη Βάρδα.

“Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο κανένας φίλαθλος του Αστέρα δεν θα πρέπει να λείψει, καθώς μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας και τα παιχνίδια αυτά πλέον αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για την εικόνα των ομάδων, λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Πρωταθλήματος και την εντός έδρας πρεμιέρα απέναντι στον Παλληξουριακό.

“Πλέον ήρθε η ώρα του κόσμου του Αστέρα. Ήρθε η ώρα να βρεθεί κοντά στην ομάδα και να στηρίξει τις προσπάθειές της, στη μεγάλη προσπάθεια που ακολουθεί.

Την Τετάρτη όλοι στο γήπεδο…”.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά, προέρχεται από νίκη (2-1) επί της Βάρδας, το περασμένο Σάββατο.

 

291 views
Top