Αποχωρεί ο Τσίρκοβιτς, άνω-κάτω το Βλαχιώτη παραμονές του ντέρμπι με την Μαύρη Θύελλα!

 

Θέμα από το... πουθενά προέκυψε στον Αστέρα Βλαχιώτη καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Μίκι Τσίρκοβιτς, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, αμέσως μετά την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καλαμάτα!

Ο έμπειρος τεχνικός έριξε την... βόμβα στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς μετά το τέλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως το ματς με την Μαύρη Θύελλα θα είναι το τελευταίο στο οποίο θα καθίσει στον πάγκο του Βλαχιώτη, αφήνοντάς τους όλους αποσβολωμένους να αναρωτιούνται τι έχει συμβεί.

Τα αίτια του “διαζυγίου” δεν έχουν γίνει γνωστά με την επίσημη τοποθέτηση να αναφέρει, -όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- προσωπικό θέμα του προπονητή.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το ταϊμινγκ που βγήκε το θέμα προς τα έξω, παραμονές ενός σημαντικού αγώνα για την ομάδα και ενώ όλα μέχρι τώρα φαίνονταν να δουλεύουν ρολόι.

Αγωνιστικά, ο Αστέρας θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην Καλαμάτα καθώς επιστρέφει ο τιμωρημένος Ίλιεφ και ο τραυματίας Ψιάνος ενώ το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Τσιμικλή ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή του θα κριθεί στο παραπέντε.

895 views
Top