ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Νώντας Ψυχογιός

Σε μια απρόσμενη και ξαφνική κίνηση προχώρησε ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Νώντας Ψυχογιός, ο οποίος δήλωσε την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου για προσωπικούς, όπως ανέφερε, λόγους.

Όπως αναφέρει το “arcadiaportal.gr”, ο Νώντας Ψυχογιός με επιστολή του προς το ΔΣ του Παναρκαδικού έκανε γνωστή την απόφαση του τονίζοντας πως θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο ως απλό μέλος και παράλληλα ευχαρίστησε τον Αστέρα για την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων.

Χρέη προέδρου μετά την παραίτηση Ψυχογιού αναλαμβάνει προσωρινά ο Θεόδωρος Κουτσανδρέας όπου και θα είναι αυτός που θα τρέξει τα της ομάδας ενώ έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Νώντας Ψυχογιός μετά από πολλά χρόνια στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου προσέφερε τις υπηρεσίες του ακόμα και σε δύσκολες εποχές για τον Παναρκαδικό με την ομάδα πια να θεωρείται μια σταθερή δύναμη της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Θυμίζουμε πως ο Παναρκαδικός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Καλαμάτας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στις 3 Δεκεμβρίου.292 views
Top