Πρόστιμο σε Μαύρη Θύελλα για τα μπουκάλια στην Πύλο!

Με πρόστιμο 600 ευρώ τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ η Καλαμάτα για ρίψη μπουκαλιών στο ματς με τον Τσικλητήρα στην Πύλο.

Ο διαιτητής του Μεσσηνιακού ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, Χρήστος Βεργέτης, είχε αναγράψει στο φύλλο αγώνα ρίψη μπουκαλιών από την κερκίδα των οπαδών της Μαύρης Θύελλας και η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε την επιβολή προστίμου.

Από τις υπόλοιπες αποφάσεις της Π.Ε., εντύπωση έχει προκαλέσει η ποινή αποκλεισμού τριών χρόνων η οποία επιβλήθηκε στον προπονητή του ΑΟ Καρδίας, Φώτη Αλεξίου που συνοδεύεται μάλιστα από πρόστιμο 8.700 ευρώ! Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Επέβαλε στο σωματείο ΑΟ Καρδίας ποινή διεξαγωγής 1 αγώνα χωρίς θεατές και στον δηλωμένο προπονητή του Φώτη Αλεξίου συνολική χρηματική ποινή 8.751, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 έτη (αγώνας Γ’ Εθνικής Λαγκαδάς-ΑΟ Καρδίας)

-Επέβαλε στο σωματείο Πέλοψ Κιάτου χρηματική ποινή 300 ευρώ και στον Παρασκευά Ανδράλα, προπονητή του σωματείου ΑΣ Ρόδος, χρηματική ποινή 834 ευρώ, καθώς και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα (αγώνας Γ’ Εθνικής Πέλοψ-Ρόδος).

-Επέβαλε στο σωματείο Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή 834 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου).

-Επέβαλε στο σωματείο Καλαμάτα χρηματική ποινή 600 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής ΑΟ Πύλου-Καλαμάτα)».

608 views
Top