Ο τραυματισμός Χελιώτη και η ανακοίνωση της Αχαϊκής

Η κάθε ομάδα δίνει την δική της εκδοχή για όσα έγιναν στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς και οδήγησαν στην ματαίωση του αγώνα ανάμεσα στην Αχαϊκή και τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 22η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν πως ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Χελιώτης χτυπήθηκε στο κεφάλι με συνέπεια την διακομιδή του στο νοσοκομείο (φωτ.) με ασθενοφόρο πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ενώ η Αχαϊκή τοποθετήθηκε για το θέμα τονίζοντας σε ανακοίνωσή της πως ο διαιτητής κάλεσε τις ομάδες για την σέντρα αλλά οι Λάκωνες δεν εμφανίστηκαν:

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Κακριδής έκλεισε το φύλλο αγώνα αναφέροντας ότι με υπαιτιότητα του Αστέρα Βλαχιώτη δεν διεξήχθη η αναμέτρηση. Ο Διαιτητής παρότι κάλεσε τις ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν δέχθηκε επικαλούμενος τον τραυματισμό του προπονητή του Νίκου Χελιώτη. Η ομάδα μας εξήλθε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα”.

Η όποια απόφαση πάντως δεν θ’ αλλάξει το γεγονός πως για την μεν Αχαϊκή ο υποβιβασμός είναι δεδομένος ενώ για τον Βλαχιώτη πως ο τίτλος πήρε οριστικά και αμετάκλητα στην Αμαλιάδα.

 

388 views
Top