Γ’ Εθνική: Κίνδυνος αναβολής των πλέι οφ ανόδου

Οι πρωταθλήτριες ομάδες των 8 ομίλων της Γ' Εθνικής ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου στη football league μόνο που η διαδικασία ενδέχεται να μην ξεκινήσει τελικά στις 22 Απριλίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά να αναβληθεί καθώς υπάρχουν αρκετές υποθέσεις σε εκκρεμότητα με ενστάσεις.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και υπεύθυνος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, Σταύρος Ψαρόπουλος, μίλησε σχετικά στο metrosport.gr τονίζοντας πως σε πρώτη φάση οδηγούμαστε προς αναβολή της κλήρωσης και κατά συνέπεια και της έναρξης των αγώνων, μιας και υπάρχουν ανοικτά θέματα.

Η διαδικασία δεν γίνεται να προχωρήσει πριν παρθούν αποφάσεις για τις ενστάσεις του Άρτη Παλαιοχωρίου κατά του Ηρακλή, του Αιγάλεω με τον Ηρόδοτο, της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ Βόλου, όπως και του Αστέρα Βλαχιώτη εναντίον του Αστέρα Αμαλιάδας.

Τα μπαράζ έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 22/4, με τέσσερις ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου. Θυμίζουμε τις ομάδες που τερμάτισαν στην κορυφή των 8 ομίλων:

1ος όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου

2ος όμιλος: Ηρακλής

3ος όμιλος: Τηλυκράτης Λευκάδας

4ος όμιλος: ΝΠΣ Βόλος

5ος όμιλος: Αστέρας Αμαλιάδας

6ος όμιλος: Εθνικός Πειραιά

7ος όμιλος: Αήττητος Σπάτων

8ος όμιλος: Ηρόδοτος

568 views
Top