Βάρδα: Παρελθόν ο “Κόκος”, ανανέωσαν έξι

Παρελθόν από τον ΠΑΟ Βάρδας αποτελεί ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην φετινή πορεία σωτηρίας των πρασίνων.

Ο “Κόκος” του αχαϊκού ποδοσφαίρου, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Καλαμάτας, πρόσφερε σε διπλό ρόλο φέτος στην ομάδα της Βουπρασίας καθώς από τον Γενάρη ανέλαβε και την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας οδηγώντας την στην παραμονή.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ αναφέρει σχετικά:

Η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΚΩΣΤΑ.

Ευχαριστούμε τον ΚΟΚΟ για την έως σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας, του εύχεται καλή συνέχεια, υγεία κι επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Για εμάς θα είναι πάντα ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής φίλος και άνθρωπος που έχει βοηθήσει και προσφέρει πολλά στον Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ με την αγωνιστικότητα, με την προσφορά του και την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά του...”.

Στο μεταξύ οι πράσινοι έχουν προχωρήσει σε σειρά ανανεώσεων. Μετά τις σχετικές εισηγήσεις Τσίρκοβιτς με τα πράσινα θα συνεχίσουν οι Κωνσταντινόπουλος, Ντόμας, Νικολόπουλος, Γούρμος, Λιόσης ενώ επέστρεψε ο Βραχνής.

 

249 views
Top