Απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Αστέρα Αμαλιάδας και του Εθνικού!

 

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έβγαλε μετά απο περίπου τρείς εβδομάδες την απόφαση για την έφεση που είχαν ασκήσει Αστέρας Αμαλιάδας και Εθνικός Πειραιά, διατηρώντας τις πρωτόδικες αποφάσεις.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Αμαλιάδας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική και θα είναι αντίπαλος της Καλαμάτας κα του Πάμισου Μεσσήνης ενώ η Ηλέια θα εκπροσωπείται πλέον απο 4 ομάδες.

Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής του 5ου ομίλου της φετινής Γ’ Εθνικής είχε τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα για την διακοπείσα αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, στα μπαράζ ανόδου.

Η ηλειακή ομάδα θεωρήθηκε υπαίτια της διακοπής, μηδενίστηκε στο συγκεκριμένο ματς ενώ της αφαιρούνται και πέντε βαθμοί από την βαθμολογία των μπαράζ. Αυτό σημαίνει πως χάνει την άνοδο στην Football League καθώς υποχωρεί στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Επιπλέον, ο Αστέρας καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2000 ευρώ ενώ τιμωρήθηκε και η έδρα του και του χρόνου θα δώσει 4 ματς κεκλεισμένων των θυρών!

Ο Εθνικός είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών για τα όσα έγιναν στα Σπάτα με τον Αήττητο πράγμα που σημαίνει πως στην δεύτερη προνομιούχο θέση της ανόδου βρέθηκε ο Ηρόδοτος!

Αναλυτικά οι αποφάσεις της επιτροπής εφέσεων:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-07-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες”.

Οι αρμόδιοι της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας εξετάζουν πλέον την προσφυγή στον τρίτο και τελεσίδικο βαθμό, το Διαιτητικό δικαστήριο ΕΠΟ.

 

 

273 views
Top