Αστέρας Αμαλιάδας: Δύσκολα τα πράγματα χωρίς τον Παπαγεωργίου

Την επόμενη μέρα χωρίς την ενεργό συμμετοχή του Θανάση Παπαγεωργίου στα δυτικά της ομάδας έχουν αρχίσει και σκέφτονται στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο διοικητικός επικεφαλής των “βυσσινί” που οδήγησε πέρσι την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχει κάνει γνωστό πως θα βοηθήσει στην περίπτωση που Αστέρας βρεθεί κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, πράγμα που σημαίνει πως τουλάχιστον για την αρχή η ομάδα της Αμαλιάδας θα πρέπει να βρει τρόπους και πόρους για να ξεκινήσει τη σεζόν.

Γι' αυτό το λόγο αύριο το απόγευμα στις 7:30μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα, με αποκλειστικό στόχο τη συγκρότηση νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα. Και μάλιστα, οι ημερομηνίες τρέχουν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς μέχρι τις 31 Ιουλίου, πρέπει η ομάδα να δηλωθεί στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η πρόσκληση του ΑΟ Αστέρα Αμαλιάδας, αναφέρει:

«Την προσεχή Κυριακή 22 Ιουλίου και ώρα 7:30μ.μ., καλούνται στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, σε Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα, είτε στη Β΄ Εθνική, είτε στη Γ΄ Εθνική.

Δεν περισσεύει κανένας!».

 

272 views
Top