Πάμισος: Αισιόδοξη “πρώτη” απόντος Σιδηρόπουλου- Έρχονται 2 ακόμη ξένοι σε σύνολο 6-7 μεταγραφών (φωτο)

 

Με τα βλέμματα στραμμένα στα νέα αποκτήματα αλλά και την απορία για την εκ νέου απουσία του επενδυτή Βασίλη Σιδηρόπουλου, έγινε η “πρώτηεπίσημη προπόνηση του Πάμισου Μεσσήνης και ο αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Από το επενδυτικό σχήμα που έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας το παρών έδωσε ο Δημήτρης Φλέσσας, ενώ στο Δημοτικό στάδιο της πόλης βρέθηκαν επίσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μυλωνά και αρκετοί αυτοδιοικητικοί, προεξάρχοντος του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη.

Παίρνοντας τον λόγο από τον Γιώργο Πετρουλάκη, ο πρώτος πολίτης του Δήμου τόνισε πως η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική για τον Πάμισο και διαβεβαίωσε ότι τόσο με τη θεσμική του ιδιότητα όσο και ως πρόσωπο θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία για καλή πορεία.

Εξαγγελίες για ηλεκτροφωτισμό, σκέπαστρο

Επίσης, ο Γιώργος Τσώνης αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει, με υπουργική παρουσία όπως χαρακτηριστικά είπε, η δημοπράτηση των έργων ηλεκτροφωτισμού και σκεπάστρου για το γήπεδο, προϋπολογισμού 370.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, Κώστας Μυλωνάς, με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόνισε πως αν και συγκυριακά βρέθηκε στην θέση του προέδρου, πιστεύει πως με την βοήθεια και ενεργή συμμετοχή όλων η ομάδα θα έχει καλή πορεία.

Στην «πρώτη» το παρών έδωσαν και τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Αρτούρ Καρβάλιο και ο Χάβι Λόπεζ, ενώ όπως έγινε γνωστό θέμα ωρών είναι η επίτευξη συμφωνίας με δυο ακόμη ξένους.

Κλάδης: Παραμονή και καλό ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Κλάδης στις δηλώσεις του έθεσε τον στόχο της παραμονής και αποκάλυψε πως η ομάδα θα κάνει ακόμη 6-7 μεταγραφές εκτός Μεσσηνίας: “Αρχικός στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα καταφέρει να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στη Γ’ Εθνική. Ζητούμενο είναι μαζί να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί τον κόσμο της ομάδας και τους φιλάθλους. Οι επενδυτές φρόντισαν να γίνουν πολύ αξιόλογες μετεγγραφές, ενώ είμαστε κοντά σε συμφωνία με 6-7 ποδοσφαιριστές από Β’ και Γ’ Εθνική”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Από τα νέα αποκτήματα απουσίασε ο Θόδωρος Μπριλάκης ο οποίος θα ενσωματωθεί στις 7 Αυγούστου.

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια, έχει οριστικοποιηθεί για τις 2 Σεπτεμβρίου το τεστ στον Πύργο με την Πανηλειακό.

Οι υπόλοιπες παρουσίες

Στην πρώτη παραβρέθηκαν ακόμα οι αντιδήμαρχοι Αντώνης Νικολόπουλος και Νίκος Χονδρός, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αθανασόπουλος, ο γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Μεσσηνία Νίκος Ρούτσης, ο προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας, Νίκος Κοσσάρης, ο προέδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Λάμιας, ο πρόεδρος της Ακαδημίας του Παμίσου Γιώργος Καπερώνης και ο ομόλογός του τού Αστέρα Βαλύρας, Γιώργος Φωτεινός και δεκάδες φίλαθλοι.

 

 

802 views
Top