Και ο Μάραντος στον Παναρκαδικό!

Μεγαλώνει η Μεσσηνιακή παροικία στην Τρίπολη και τον Παναρκαδικό καθώς στους Γιάννη Σεντεμέντε και Γιώργο Μουλιάτο έρχεται να προστεθεί και ο Παναγιώτης Μάραντος!

Ο καλαματιανός 18χρονος αμυντικός, ο οποίος πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Τσικλητήρα σε 12 ματς Γ’ Εθνικής και σημείωσε 1 γκολ μέσα στην Αμαλιάδα, έχει συμφωνήσει με τους “πράσινους” του Αντώνη Μαυρέα και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα.

Την Δευτέρα μάλιστα βρέθηκε στην Τρίπολη για την “πρώτη” της ομάδας. Ο Αντώνης Μαυρέας και οι συνεργάτες του, μίλησαν στα αποδυτήρια στους παίκτες και αμέσως μετά, βγήκαν για την πρώτη … χαλαρή προπόνηση.

«Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή. Θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τα νέα παιδιά. Γνωρίζουμε το δύσκολο της κατάστασης. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και για το λόγο αυτό, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας», δήλωσε ο Μεσσήνιος τεχνικός.

Ο Παναρκαδικός, έχει κρατήσει κάποιους παίκτες της περσινής χρονιάς, ενώ σιγά σιγά, εμπλουτίζεται με παίκτες της ευρύτερης περιοχής.

Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γ. Μανέλης, γυμναστής ο Φώτης Σαββάκης, βοηθός ο Σπύρος Λαγός.

 

 

868 views
Top