Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον Ανδρέα Γούρμο

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Βάρδας Ανδρέα Γούρμο και τη σύζυγό του Ράνια, λίγες ώρες πριν τελεστεί ο γάμος τους, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος σήμερα το απόγευμα στις 6μ.μ.

Όπως αναφέρει το ilia.news, o αδερφός της συζύγου του Ανδρέα Γούρμου, Χρήστος, είχε έρθει από την Κύπρο με την μνηστή του, Εύα, για τον γάμο. Αποχωρώντας από το χθεσινοβραδινό πάρτι και με προορισμό τοπικό πανηγύρι, γύρω στις 2:30 σήμερα το πρωί, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα , έχοντας σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τόσο αυτός, όσο και η κοπέλα του.

Η οικογένεια του Ανδρέα Γούρμου και όλη η Βουπρασία, η οποία περίμενε σήμερα το απόγευμα τον γάμο, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς σήμερα στις 6μ.μ. θα γίνει η κηδεία του Χρήστου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανηλειακός, στην οποία αναφέρονται:

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή...

Θερμά συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ανδρέα Γούρμο και στους οικείους του για το άσχημο παιχνίδι που τους έπαιξε η μοίρα λίγες ώρες πριν το γάμο του, με τον θάνατο του κουνιάδου του.

Κουράγιο και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες!”

O ΠΑΟ Βάρδας ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

"Τελικά η μοίρα, το πεπρωμένο-οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν σε αυτές τις περιπτώσεις-παίζει κάποιες φορές τα πιο τραγικά παιχνίδια στην ζωή των ανθρώπων.

Η μοίρα έμελλε να παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στον ποδοσφαιριστή μας Ανδρέα Γούρμο την ημέρα του γάμου του, έχασε σε τροχαίο τον κουνιάδο του.

Πόσο άδικο... Κρίμα.
Δεν υπάρχουν λόγια.
Κουράγιο κ δύναμη Ανδρέα.
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια."

1630 views
Ετικέτες
Top