Ανακοίνωση του Παμίσου κατά Αλεξέα, Γκούμα  και "κρίση" για αλλοίωση αποτελέσματος

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα κυπέλλου με τη Καλαμάτα, Ηλία Αλεξέα, αλλά και του βοηθού Νίκου Γκούμα εξέδωσε η διοίκηση του Παμίσου υπερτονίζοντας τις φάσεις που, κατά την άποψή της, αδικήθηκε η ομάδα της Μεσσήνης. Αναλυτικά…

«Στιγμές απείρου κάλλους από τον διαιτητή Ηλία Αλεξέα βιώσαμε σήμερα στο «Στ. Παπαδόπουλος». Ο επιπέδου Superleague ρέφερι & ο βοηθός του Νίκος Γκούμας αδίκσαν ολοφάνερα την ομάδα μας στις κάτωθι φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρόμαστε έντονα πως έκριναν το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα...

- Στο 30ο λεπτό δεν αποβάλλει τον Φουάση για αγκωνιά εκτός φάσης στον Βλάχο και στην επόμενη αμέσως φάση δείχνει με χαρακτηριστική ευκολία την κάρτα στο νεαρό άσο του Παμίσου.

- Στο 40ο λεπτό δεν αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Τσόπελα για σκληρό τάκλιν με τα δυο πόδια από πίσω σε παίκτη του Παμίσου. Ο Τσόπελας είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα νωρίτερα.

- Στην φάση του πέναλτι, ο Φουάσης ανατρέπει τον -σε προφανή θέση για γκολ- Αριστομενόπουλο. Αν δεν θέλετε απευθείας κόκκινη κύριε Αλεξέα, μπορείτε την δεύτερη κίτρινη.

- Στο 98ο λεπτό δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι και κάρτα σε χέρι του Αλιατίδη μετά από σέντρα του Πορή με το σκορ στο 1-1.

- Ο επόπτης Γκούμας δεν υποδεικνύει (λανθασμένα) φάουλ στον Πορή. Από το στημένο αυτό ξεκινά η φάση του 2-1.

- Στο 118’ δεν δίνει καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Δοδοντσάκη»

644 views
Top