Πάμισος- Μανδραϊκός 1-2: Η τρίτη ήττα έφερε παραιτήσεις και κλυδωνισμούς

Την 3η ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία απ΄ότι φαίνεται θα έχει και παράπλευρες απώλειες, γνώρισε ο Πάμισος μέσα στην Μεσσήνη με 2-1 απο τον Μαδραϊκό.

Η νέα απώλεια οδήγησε τον Νίκο Κακαλέτρη στην υποβολή παραίτησης και τον γενικό διευθυντή Σάκη Παπαδόπουλο να λέει με την σειρά του πως θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από θερμό επεισόδιο που είχε στα αποδυτήρια με ποδοσφαιριστές!

Σε ένα ακόμη ματς, ο Πάμισος σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο Μανδραϊκός ήταν σαφώς ανώτερος. Στο δεύτερο οι ρόλοι αντιστράφηκαν αλλά στο τέλος οι πράσινοι πλήρωσαν τα σοβαρά ατομικά λάθη και έμεινα άποντοι στο πρωτάθλημα.

Ο Μανδραϊκός πήγε στην Μεσσήνη έχοντας δυο λευκές ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Ντούλιας ήταν αυτός που έκανε σεφτέ, ανοίγοντας το σκορ στο 27’. Μετά από λάθος του Δημητρακόπουλου έκλεψε την μπάλα προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Τσάμη για το 0-1.

Ο Πάμισος αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα στο 36’ όταν ο Ρήγας έβγαλε την σέντρα και ο προωθημένος Μπριλάκης με κεφαλιά νίκησε τον Ιωσήπου.

Το τέρμα της νίκης για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 88’ όταν ο Στρατάκης έκανε το γέμισμα, ο Τσάμης έδιωξε πάνω στον Πουλάκη που με λόμπα εκτός περιοχής έγραψε το 1-2.

Πάμισος: Τσάμης,. Δημητρακόπουλος Σωτ., Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Ντεναγιέρ, Ρήγας (62’ Πορής), Μπυοέμπε (75’ Οδεμισιώτης), Ηλιόπουλος , Σέγκμπια (75’ Βλάχος)

Μανδραϊκός: Ιωσήπου, Χαλκιάς, Τσακίρης, Ντεμπερε, Στρατάκης, Μπούσιας, Κατσικας, Κωνσταντινίδης, Μελετίδης (74’ Κούρτας), Πασαλίδης (45’ Πουλάκης), Ντούλιας (90’ Μαυρίδης)

 

 

844 views
Top