ΠΑΜΙΣΟΣ: Όλα τα σενάρια και τα ονόματα των υποψηφίων "διαδόχων" του Κακαλέτρη

Mέχρι την Τετάρτη υποστηρίζουν στον Πάμισο ότι θα ξεκαθαρίσει το θέμα του διαδόχου του Νίκου Κακαλέτρη και τα ονόματα τα οποία ακούγονται-κάποια άλλωστε ακούγονταν από την προηγούμενη εβδομάδα, θεωρώντας πολύ πιθανό το σενάριο αποχώρησης Κακαλέτρη-είναι αρκετά.

Αυτό του Νίκου Γεωργακλή «παίζει» πολύ δυνατά παρά τους όποιους ενδοιασμούς και επιφυλάξεις διατηρεί ο τεχνικός της Ανδρούσας. Δείχνει πάντως την επιθυμία να στηρίξει τον σύλλογο σε τούτες τις δύσκολες στιγμές.

Ακούστηκε και το σενάριο της επιστροφής του Κώστα Κλάδη, που ήταν στο γήπεδο στο ματς με τη Μάνδρα, όμως αυτό μας το αρνήθηκε, με έντονο μάλιστα τρόπο, ο έμπειρος τεχνικός.

Παράλληλα, επανήλθε στο προσκήνιο και το όνομα του Ανδρέα Ζήκου που είχε «απασχολήσει» τον Πάμισο το καλοκαίρι ενώ υπάρχει στο τραπέζι και το όνομα του Μιχάλη Φασουλή αλλά και η πιθανότητα να προέρχεται ο νέος τεχνικός από άλλες, μακρινές, ποδοσφαιρικές «γειτονιές».

Την ομάδα, πάντως, στο σημερινό φιλικό με την Ανδρούσα, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα και με το σκορ στο 2-1, κατέβασε ο γυμναστής και συνεργάτης του κ. Κακαλέτρη αλλά και του κ. Μαντζούνη, την περυσινή σεζόν, Ευτύχης Τασιόπουλος.

895 views
Top