Πάμισος – Ένωση Λέρνας 0-2: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι... (φωτο-βιντεο)

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Πάμισος και οι ήττες από τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτόν δεν μπορούν παρά να αποδειχτούν καταδικαστικές.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν 2-0 στην Μεσσήνη από την Ένωση Λέρνας, έμειναν στην τελευταία θέση και πλέον θα χρειαστούν ένα μικρό θαύμα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η Λέρνα πέτυχε την πρώτη της νίκη, η οποία πανηγυρίστηκε ανάλογα και πλέον ανέκτησε ελπίδες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Μπιτζή να παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Καπατσώρη στο 15’ και από κοντά να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος πίεσε για ένα 15λεπτο, δεν κατάφερε όμως να σημειώσει γκολ και τελικά στο 84’ ήρθε το 0-2 από τον Αντωνόπουλο.

ΠΑΜΙΣΟΣ (Φασουλής): Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Μαράντος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος (35’ λ. τρ. Χαρλέπας), Παπαδόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Κούρος): Κατσαούνης- Μπόμπος, Καϊάφας, Καπλατζης, Σελλης- Μούγιος, Αρσενίδης, Τριανταφύλλου, Τσαγκάροφ (90’ Μπακατσέλος)- Κόφι (80’ Αντωνόπουλος), Μπιτζής (85’ Ταραντίλης), Μούγιος (75’ Φλεβάρης).

 

 

 

446 views
Top