Επιβαρυντική για Διαγόρα η έκθεση για τα επεισόδια της Ρόδου- Την Πέμπτη απολογούνται οι δυο ομάδες

Επιβαρυντική για τον Διαγόρα Ρόδου είναι η έκθεση του παρατηρητή για όσα έλαβαν χώρα στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την Καλαμάτα στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου την περασμένη Τετάρτη (8/5).

Οι δύο σύλλογοι κλήθηκαν να απολογηθούν την Πέμπτη (16/5) το απόγευμα ενώπιον της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ με βάση το κατηγορητήριο που προκύπτει από την έκθεση του παρατηρητή για αμφότερες τις ομάδες, ιδιαίτερα δε για τους γηπεδούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr, στην έκθεση αναφέρεται πώς οι οπαδοί των γηπεδούχων άναψαν πυρσούς κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ μετά τη λήξη του υπήρξε για ένα τρίλεπτο ανταλλαγή πυρσών και μπουκαλιών μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Επίσης, ο παρατηρητής έχει σημειώσει την είσοδο οπαδών του Διαγόρα εντός του αγωνιστικού χώρου, οι οποίοι μάλιστα όπως αναφέρει πέταξαν προς τους φιλάθλους της Καλαμάτας έναν πυρσό, μπουκάλια με νερό και το σημαιάκι του κόρνερ!

Η έκθεση του παρατηρητή καταλήγει με την σημείωση πως μετά το τέλος του αγώνα ο χρηματοδότης της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος του ανέφερε πως δέχτηκε πέτρα στο αυτί.371 views
Top