Γ' Εθνική: "Ανατροπή" με τις δηλώσεις συμμετοχής

Παράταση μέχρι τον Αύγουστο αναμένεται να δοθεί στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που έληγε την 5η Ιουλίου, λόγω... Ηρακλή

Μολονότι στις αρχές Ιουνίου η αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε «κλειδώσει» το πλάνο για τη Γ’ Εθνική κατηγορίας της νέας σεζόν, προέκυψε "ανατροπή" με... αίτια, σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων.
Στις αρχές του Ιούνη η Ε.Π.Ο. και η αρμόδια επιτροπή είχε αποφασίσει να δώσει χρονικό περιθώριο στους συλλόγους μέχρι τις 5 Ιουλίου για την υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής.

Ωστόσο, πληροφορίες, αναφέρουν πως θα υπάρξει παράταση και μάλιστα μεγαλύτερη από όσο αναμενόταν ή κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.
Για την ακρίβεια στην επιτροπή πρωταθλήματος σκέφονται να πάνε το... "deadline" μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου!
Αυτό πιθανότατα θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Πέμπτη στην Ομοσπονδία.

Ποιος είναι ο λόγος της ανατροπής στις δηλώσεις συμμετοχής;
Ο Ηρακλής!

Πηγές της mikriliga.com υποστηρίζουν ότι στην Ε.Π.Ο. έχουν αποφασίσει να περιμένουν τις εξελίξεις με τον "Γηραιό", "πόσο μάλλον" από την στιγμή που με την αβεβαιότητα που επικρατεί είναι ορατό το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική.

Για την ώρα πάντως υπάρχουν ήδη απώλειες από τις 116 ομάδες που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσαν στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.

Έχουν αποχωρήσει οι: ΑΟ Πρόννων (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Όλυμπος Αγιάσου (ΕΠΣ Λέσβου), ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμου), Κανάρης Νενητών (ΕΠΣ Χίου) ενώ δύσκολα είναι τα πράγματα και για Kιλκισιακό, ΑΟ Κατασταρίου.

 

221 views
Top