ΑΟ Διαβολιτσίου: Συμφωνία με Οδεμισώτη, Κουντάνη, αποχωρεί ο Κωνσταντακόπουλος

Με δυο πρώην ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας ήρθε σε συμφωνία ο ΟΑ Διαβολιτσίου που συνεχίζει να ενισχύεται δείχνοντας εμπιστοσύνη στο ντόπιο στοιχείο, ενώ αντίθετα υπήρξε και μια αποχώρηση, επίσης πρώην μελανόλευκου.

Ο λόγος για τον Ηλία Κουντάνη και τον Σπύρο Οδεμισιώτη, οι οποιοι αποτελούν της τελευταίες αλλά όχι έσχατες προσθήκες σε μεσαία γραμμή και άμυνα, σντίστοιχα.

Στον αντίποδα, ελεύθερος μένει ο τερματοφύλακας Τάσος Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί πλέον να ακολουθήσει τις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας και θα συνεχίσει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Ηλίας Κουντάνης προτέρχεται απο την καλύτερη χρονιά της καριέρας του φέτος με το χρώματα του Απόλλωνα Καλαμάτας. Ξεκίνησε απο τα τμήματα υποδομής του Μεσσηνιακού ΓΣ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Βαλύρας και Αίαντα Καλαμάτας ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Καλαμάτα.

Πριν τρία χρόνια πέρασε την δοκιμασία της επέμβασης στους χιαστούς απο την οποία ανέκαμψε πιο δυνατός ενώ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε υπο τις οδηγίες του Τάκη Σακελλαρόπουλου στον Απόλλωνα, παρουσιάζοντας ώριμο πρόσωπο.

Ο Σπύρος Οδεμισιώτης αγωνιζόταν στον Πανθουριακό ενώ έχει παραστάσεις Γ' Εθνικής απο την παρουσία του στην Καλαμάτα και τον Πάμισο. Για ένα μικρό διάστημα βρέθηκε σε ομάδα της Σουηδίας και πλέον παρουσιάζεται έτοιμος για ένα νεο δυναμικό ξεκίνημα όπως ακριβώς είναι και ο τρόπος παιχνιδιού του.

Με τις δυο παραπάνω προσθήκες γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ της ομάδας του Κώστα Παλαμάρα καθώς έγιναν 9 τα νέα αποκτήματα.
Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί οι Άγγελος Γεωργιόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μεμά, Δ. Καλογερόπουλος, Σεντεμέντες, Δημ. Αλεξόπουλος και Μουλιάτος.
Απο το περυσινό ρόστερ συνεχίζουν οι Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαστακός, Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Τσουκαλάς και Π. Σουλαντίκας.

 

 

378 views
Top