ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Ζήτησε και πήρε αναβολή για τον αγώνα Κυπέλλου με το Υπατο

Περιμένοντας τις εξελίξεις στο διοικητικό επίπεδο, τα αγωνιστικά θέματα όπως έινια φυσικό, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα στον Παναργειακό. Νεώτερα στο διοικητικό σκλεος δεν υπάρχουν οπότε μπροστά στον κίνδυνο η ομάδα να μην κατέβει στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος της Κυριακής στο Ύπατο, ζήτησε και πήρε αναβολή απο την ΕΠΟ.

Την Τρίτη έγινε άλλη μια συνάντηση κάποιων παραγόντων, με σκοπό να βρεθεί διοικητική λύση, εκεί παρέστη αυτή τη φορά, ο εκπρόσωπος των χορηγών Βασ.Λαμπρακάκης, ο οποίος ανέφερε οτι θα στηρίξει και πάλι το εγχείρημα αλλά πρέπει να βρεθούν κι άλλοι να συνδράμουν. Εκεί η κουβέντα τελείωσε, αφου κανείς απο τους παρευρισκόμενους δεν εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει ή να προτείνει κάτι άλλο.

Οπότε, είμαστε και πάλι στο μηδέν. Διοίκηση δεν υπάρχει και άρα ομάδα.Εχουν απομείνει μόνο 4-5 δελτία ποδοσφαιριστών που περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Σήμερα αναμένεται ο δήμαρχος απο τις διακοπές του και ίσως αυτός μεσολαβήσει για να βρεθεί κάποια λύση.

Tην Παρασκευή νεα Γ.Σ.

Με ανάρτησή της πριν απο 2 ώρες, η ομάδα ενημερώνει πως η Γ.Σ. της Δευτέρας θα επαναληφθεί την Παρασκευή 23/8.

Η ανακοίνωση:

Η Γενική Συνέλευση της Τρίτης 20/8/19, μετα από την διακοπή της την Δευτέρα 19/8/19, διεκόπη εκ νέου για να δοθεί χρόνος, ώστε να ωριμάσουν οι προθέσεις κάποιων ανθρώπων και να εμφανιστούν οι απαιτούμενες υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Έτσι θα επαναληφθεί τη Παρασκευή 23/8/19 στις 20:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

ΠΗΓΗ: sport.argonafplia

 

188 views
Top