Θετικό πρώτο τεστ για Διαβολίτσι, 5-0 τον Πανθουριακό (φωτο)

 

Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ προετοιμασίας για το Διαβολίτσι καθώς επικράτησε 5-0 του Πανθουριακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας έδειξαν καλά στοιχεία για την εποχή  και ο Κώστας Παλαμάρας έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά για το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και το επίπεδο αφομοίωσης των στοιχείων που δουλεύει στην προπόνηση. 

Από την άλλη, ο Πανθουριακός  κατέβηκε με υπηρεσιακό προπονητή το γυμναστή Μιχάλη Παυλάκη αλλά στην κερκίδα βρισκόταν ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα από αύριο θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. 

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν αμυντικά προβλήματα, από τα οποία προήλθαν κυρίως τα γκολ του Διαβολιτσίου, ενώ  ενω καλά στοιχεία έδειξαν οι δύο νεοαποκτηθέντες νιγηριανοί ποδοσφαιριστές Ακπέι και Ελάϊζα.

Για τους νεοφώτιστους στη Γ Εθνική σκόραραν οι Τσουκαλάς (7’ και 12’), Καλογερόπουλος (19’),  Αθανασόπουλος (43’), Κουλόπουλος (59’).

Το επόμενο φιλικό τεστ για την ομάδα του Κώστα Καλαμάρα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 28/8 με αντίπαλο τον Πανηλειακό στο Διαβολίτσι.

Πανθουριακός: Αντωνόπουλος, Καράμπελας, Δημητριάδης, Παντσιώτης, Κοστρίβας, Μπαζάνης, Ακπέϊ, Νινιός, Ελάιζα, Τρίψας, Μπιτσάνης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Κανανάι, Καγιάς, Αντωνίου, Φαββατάς Ηλίας, Φαββατάς Φώτης, Μερκούρης, Δημόπουλος, Κοτσιλιερης, Πάπα.

Διαβολίτσι: Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Τζανετέας, Μπαλόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσουκαλάς, Ζάκκας, Παπαγιαννόπουλος, Μουλιάτος.  Αγωνίστηκαν και οι Σουλαντίκας, Κρεμμύδας, Γεωργιόπουλος, Μέμα, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Γκότσης, Κουλόπουλος, Οδεμισιώτης, Σεντεμέντες, Αλεξόπουλος. 

Δεν έπαιξε ο Πιτσιλής, λόγω μικροενοχλήσεων στο δικέφαλο.

 

 

562 views
Top