Γούρμος, Σίμωσης τα μεγάλα κανόνια!

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Γ’ Εθνικής με 9 γκολ πέρασε ο Ανδρέας Γούρμος (φωτ.) με το χατ-τρικ που πέτυχε σε βάρος της Καλαμάτας, παρέα με τον Σίμωση ο οποίος βρήκε επίσης δίχτυα σώζοντας την παρτίδα για τον Αιολικό στο 1-1 με την Χαλκίδα. Το χατ-τρικ του Γούρμου ήταν το δεύτερο που σημειώθηκε στην φετινή σεζόν μετά τα τρία γκολ που είχε πετύχει ο Σταματάκος στο 3-0 της Χαλκίδας επι της Σπάρτης στις αρχές Νοέμβρη.
Με 8 γκολ ακολουθεί ο Κωνσταντινίδης ο οποίος δεν αγωνίστηκε και πίσω του με 7 γκολ βρίσκονται οι Νικλητσιώτης (σκόραρε στην Βάρδα) και Αναστασάκος.

Στα αξιοσημείωτα της 14ης ημέρας το 1-4 του Λουτρακίου στα Μέγαρα που ισοφαρίσει την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη (1-4 έχει κερδίσει και ο Αιολικός στην Ζάκυνθο). Σύμφωνα με την στατιστική ανάλυση του sport365.gr tα γκολ που έχουν σημειωθεί συνολικά στην σεζόν έφτασαν τα 237 (147 οι γηπεδούχοι- 90 οι φιλοξενούμενοι) που μεταφράζεται σε μέσο όρο 2,42 /αγώνα. Τον καλύτερο συντελεστή ανα αγώνα έχει ο Αιολικός με 1,86 και ακολουθεί ο Παναργειακός με 1,64.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της κατηγορίας:
9 γκολ: Γούρμος (Δόξα Ν. Μανωλάδας), Σίμωσης (Αιολικός)
8 γκολ: Κωνσταντινίδης (ΠΑΟ Βάρδας)
7 γκολ: Αναστασάκος (Σπάρτη), Νικλητσιώτης (Παναργειακός)
6 γκολ: Κώτσιρας (Παναρακαδικός), Ντάμπος (Κανάρης), Σταματάκος (Χαλκίδα)
5 γκολ: Κέρι (Αιολικός), Στάικος (Ερμιονίδα)
4 γκολ: Γκίνο (Παναργειακός), Ηλιόπουλος (Σπάρτη)Παιδάκης (Βύζας Μεγ.), Σιώκος (Λουτράκι), Τριμπόνιας (Ερμιονίδα)

373 views
Top