ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κίνηση επιχειρηματιών για την… αναγέννηση

Μετά από μια περίοδο έντονων «ζυμώσεων» και διεργασιών φαίνεται, ότι συγκροτήθηκε μια ισχυρή ομάδα αποτελούμενη από επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Πύργου, σκοπός της οποίας είναι να «αναγεννήσει» τον Πανηλειακό.
Έτσι ώστε, η μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης και του Νομού Ηλείας, κατ’ αρχάς να βγάλει διοίκηση το συντομότερο, κι ακολούθως στο επόμενο διάστημα να γίνουν οι πρώτες κινήσεις ως την ολοκλήρωση.
Για να υπάρχει ξανά το σωματείο σε λειτουργία και να προσέλθει πάλι σε αγωνιστική δράση, ξεκινώντας πλέον από το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας (όπου εκεί έχει φτάσει κι έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής), με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στις αρχές του φθινοπώρου.

Μάλιστα, η ομάδα αυτή μέσω του προέδρου του Ερασιτέχνη Χρήστου Χίτου καλεί σε γενική συνέλευση την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.
Αναλυτικά η πρόσκληση: «Το Δ.Σ. του σωματείου με την επωνυμία Πανηλειακός ΑΟ Πύργου κατόπιν αποφάσεώς του, καλεί τα μέλη του (ταμειακώς τακτοποιημένα) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα το μέλλον του Πανηλειακού. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ (Μανωλοπούλου και Μαγνησίας, Πύργος), τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.
Ο Πρόεδρος Χίτος Χρήστος».

Ο «πυρήνας»


Στον “πυρήνα” αυτόν μετέχουν γνωστοί επιχειρηματίες κι επαγγελματίες που εδρεύουν στον Πύργο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν θα υπάρχει κανείς κεντρικός χρηματοδότης, αλλά αυτοί είναι που θα κινηθούν “μοιρασμένα”, προσδοκώντας βέβαια και σε ευρύτερες βοήθειες από όλη την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς κι από το πολυπληθές κοινό της ομάδας σε αυτή τη “νέα εποχή” που πάει να ξεκινήσει.
- Σύμφωνα επίσης με όσα πληροφορηθήκαμε, από μέρα σε μέρα πλέον έχει προγραμματιστεί να υπάρξει μια πρώτη δημόσια τοποθέτηση, προερχόμενη από αυτήν την κίνηση.
Οι ελπίδες είναι να εξελιχθούν όλα ομαλά, και να μπορέσει να υπάρξει μέσα στα γήπεδα και πάλι ομάδα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ! Έστω στη χαμηλή κατηγορία της Α1 Ηλείας (για το νέο ξεκίνημα). Και να τοποθετηθούν στέρεες βάσεις ώστε αυτή να έχει τη δυνατότητα για να φτάσει τουλάχιστον στη Γ” Εθνική σε πρώτη φάση.

ΠΗΓΗ: Οlympiasports

252 views
Top