Αποχωρήσεις στον Αιολικό: «Έτσι, δεν αξίζει να παίζεις μπάλα»

Δυο αποχωρήσεις σημειώθηκαν στον Αιολικό με την μια μάλιστα να συνοδεύεται από δήλωση- κατάθεση ψυχής για τις συνθήκες και όσα βιώνουν οι ποδοσφαιριστές στην Γ΄ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα της Μυτιλήνης αποτελούν οι Νίκος Γάλας ο οποίος θα μεταβεί στην Αυστραλία και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος (φωτ.) μάλιστα ο οποίος δεν έκλεισε ούτε μήνα στην ομάδα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έκανε γνωστή την απόφασή του με ανάρτηση στο facebook η οποία περιέχει… καρφιά προς την διοίκηση:
«Μετά από πολλές σκέψεις και πολλά πράγματα που βλέπουν τα μάτια μου στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποφασίζω να σταματήσω προσωρινά. Είδα πως δεν αξίζει να παίζεις μπάλα πλέον υπό αυτές τις συνθήκες, καθώς πατάνε πάνω στην αγάπη μας για το άθλημα και δεν τους ενδιαφέρει τι κρύβεται πίσω από αυτό.
Αφήνουμε οικογένειες, φίλους και άλλα πολλά για να ταξιδέψουμε σε ομάδες που θα μας αγκαλιάσουν και θα μας φερθούν σαν οικογένεια και σαν φίλοι. Η θα παίζουμε τζάμπα σε ομάδες Β’ Εθνικής και θα μας συντηρούν οι γονείς μας, ή θα παίζουμε Γ΄’ Εθνική και θα μας κάνουν μπαλάκι.
Εγώ λοιπόν αποφάσισα να σταματήσω μέχρι το καλοκαίρι, με μισή σεζόν και επτά επίσημα γκολ. Θα προπονούμαι μόνος μου και θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα μόνο εάν κάποια ομάδα με καλύπτει πλήρως, εάν όχι ευχαριστώ όλους τους συναδέρφους – προπονητές φίλους που συνεργάστηκα μέχρι τώρα».

261 views
Top