Γκολ ο Κώστας, νίκη η Σπάρτη

Με τον Κώστα Ηλιόπουλο να βρίσκει για πρώτη φορά φέτος το δρόμο προς τα δίκτυα η Σπάρτη επικράτησε άνετα με 3-0 του Κανάρη Χίου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στην ομάδα από το νησί της μαστίχας καθώς οι φιλοξενούμενοι αφενός μεν παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες αφετέρου δε, έφτασαν στο γήπεδο μιάμιση μόλις ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού κατάκοποι από το πολύωρο ταξίδι. Οι Λάκωνες άνοιξαν το σκορ στο 43' μετά από σουτ του Αναστασόπουλου, ανέβασαν τη διαφορά στα δύο γκολ στο 50' με τον Κώστα Ηλιόπουλο ο οποίος είχε περάσει στο 7' στη θέση του Τάντιτς που τραυματίστηκε και έκλεισαν το σκορ με τον Αναστασάκο δυο λεπτά αργότερα (52').
ΣΠΑΡΤΗ: Τσέλιος, Σιώπης, Δημολιός, Τέλλος (69′ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονόμοπουλος, Αναστασόπουλος, Τάντιτς (7′ Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Χαλίλι (45′ Λαϊνας)
ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ: Κωττατής, Αγγριμάκης, Γρίγος, Πουλάκης, Λέσι,  Γιοβανάκης, Βαϊντερλης, Σεζένιας, Γκαμάγκας, Κροτσίδας, Αλεξανδρόπουλος

211 views
Top