ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κάζο στον τελικό, στο Ζευγολατιό η κούπα!

Ηττημένο και ταπεινωμένο θα έρθει την Κυριακή στην Καλαμάτα το Λουτράκι για την κρίσιμη αναμέτρηση με την «Μαύρη Θύελλα» καθώς χθες γνώρισε ήττα σοκ με 4-3 από το Ζευγολατιό στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας!

Το Ζευγολατιό πέτυχε το απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο 20’ (Μυργιώτης, Χρυσαφίδης), το Λουτράκι μείωσε με τον Παπουτσή στο 32’ αλλά στο 64’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νιώτη σε φάση που το Ζευγολατιό κέρδισε πέναλτι! Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μυργιώτης σημειώνοντας το 3-1 ενώ στο 74’ ο Γκαρμίρης σε αντεπίθεση σημείωσε το 4-1 για τον ΑΟΖ!

Το Λουτράκι αν και με παίκτη λιγότερο βγήκε στην επίθεση και μείωσε αρχικά με τον Παναγόπουλο στο 77’ σε 4-2 και με τον Σιώκο σε 4-3 στο 85΄, Μάλιστα ο ΑΟΖ στο 87΄ έμεινε με 10 παίκτες μετά και την αποβολή του Σπυρόπουλου αλλά κράτησε την μεγάλη νίκη.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Διαμαντής, Νώτης , Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλλης, Κωβαίος (46΄ Τσώκος ), Β. Παπουτσής ( 73΄ Παναγόπουλος) , Μάγγος, Ν. Παπουτσής, Ζερβός (46′ Τζερεμές), Αποστολάκης

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος, Χουσελάς Π., Γκαρμίρης Μαλαχάτης,, Σπυρόπουλος, Παινέσης Αλ., Βελέντζας Δ, Χατζησοφρωνίου (78’ Βελέντζας Κ), Μυργιώτης (68’ Ξύδης), Ζάρκος, Χρυσαφίδης΄

426 views
Top