Απαγορευτικό και αναβολές για Σπάρτη, Βάρδα!

Το απαγορευτικό απόπλου που δόθηκε από το Λιμεναρχείο καθήλωσε στον Πειραιά την Σπάρτη και τον ΠΑΟ Βάρδας που επρόκειτο να μεταβούν σε Χίο και Μυτιλήνη, αντίστοιχα, και τα παιχνίδια τους με Κανάρη και Αιολικό αναβλήθηκαν!

Η αποστολές των δυο ομάδων έφτασαν στον Πειραιά το απόγευμα του Σαββάτου όπου ενημερώθηκαν ότι το δρομολόγιο του πλοίου "Αριάδνη", με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τις 20:00, θα καθυστερούσε να ξεκινήσει αφού το Λιμεναρχείο είχε εκδώσει απαγορευτικό απόπλου ως τα μεσάνυχτα.

Τόσο η ομάδα της Σπάρτης όσο και του ΠΑΟ Βάρδας όπως και όλοι οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν για Χίο-Μυτιλήνη επιβιβάστηκαν στο πλοίο και ανάμεναν για την άρση του απαγορευτικού κάτιο όμως που δεν συνέβη και έτσι τα ξημερώματα οι δυο ομάδες μετά από 12ωρη και πλέον ταλαιπωρία πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ Βάρδας και της Σπάρτης έλαβαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από το Λιμεναρχείο Πειραιά, που πιστοποιούν ότι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν, τα οποία θα αποσταλούν στην ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Μιχάλης Τζανόπουλος έχει ήδη ενημερωθεί και πλέον απομένει να οριστούν εκ νέου οι συγκεκριμένοι αγώνες, πιθανότατα εντός 15 ημερών, όπως ορίζει ο κανονισμός.

195 views
Top