Ερμιονίδα: Δυο μεταγραφές πριν… την Μαύρη Θύελλα

Ενισχυμένη θα έρθει στην Καλαμάτα η Ερμιονίδα καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Γιώργο Στεργίου και Σωτήρη Μπούρα (φωτ.) οι οποίοι έχουν φορέσει και στο παρελθόν της φανέλα της ομάδας.

Ο Γιώργος Στεργίου είναι 32 χρονών (21 Νοεμβρίου 1984) και αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης μέχρι το 2011 πού σαν αρχηγός της ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής και ανέβασε την ομάδα στην Δ Εθνική. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός θα είναι η ομάδα πού έγινε συνένωση του Ερμή Ερμιόνης με την ΑΕΚ Κρανιδίου η Ένωση Ερμιονίδας όπου θα αγωνιστεί για δύο χρονιές σαν αρχηγός. Μάλιστα στην δεύτερη χρονιά θα στεφθεί και πάλι πρωταθλητής και η ομάδα θα ανέβει στην Γ Εθνική κατηγορία. Επίσης αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα 2012 και στον Ποσειδώνα Διδύμων.

Ο Σωτήρης Μπούρας είναι 32 χρονών (31 Μαΐου 1984) και αγωνίζεται στην επίθεση. Έχει αγωνιστεί ξανά στην Ένωση Ερμιονίδας τις αγωνιστικές περιόδους 2011-2012 και 2013-2014. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Δόξα Μεγαλόπολης τον Παναρκαδικό την Ένωση Μηδέας ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

212 views
Top