Γαστρεντερίτιδα χτύπησε την Σπάρτη!

Επιδημία γαστρεντερίτιδας χτύπησε την ομάδα της Σπάρτης παραμονές του αγώνα στην Ζάκυνθο με αποτέλεσμαοι Παναγιώτου και Σιώπης οι οποίοι είχαν και τα σοβαρότερα συμπτώματα να βρίσκονται –σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα- για νοσηλεία στο νοσοκομείο!

H πρωτοπόρος του 3ου ομίλου ταξιδεύει με απουσίες στο νησί του Ιονίου για το ματς με το Λεβάντε καθώς πέρα από τους τιμωρημένους Αναστασάκο, Κραβαρίτη και τον τραυματία Σταμόγιαννο ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ανέτοιμος είναι και ο Βιγιάφανε.

«Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτό όμως δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, που κρύβει κι αυτό τις δυσκολίες του, αλλά το βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα», είπε ο Σωτήρης Αντωνίου για την αναμέτρηση στο γήπεδο Μαχαιράδου.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της Σπάρτης απαρτίζουν οι: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Μπιταξής, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Γέσιτς, Ηλιόπουλος, Κρεββατάς, Κοιλιάρας, Χαλίλι, Κατσίκης, Ρόρος, Μπακιρτζίδης, Τσούβαλης, Μπουτσικάρης, Γκίτζιας.

322 views
Top