ΣΠΑΡΤΗ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τιτανομαχία Κυπέλλου

Την ολική επαναφορά μέσω του Kυπέλλου Eρασιτεχνών θα επιδιώξει Σπάρτη η οποία στο δημοτικό στάδιο της λακωνικής πρωτεύουσας υποδέχεται αύριο (15:00) τον Παναργειακό στο μεγάλο ντέρμπι του Kυπέλλου.
Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως βέβαια και τους δύο είναι ο τίτλος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά μια επιτυχία στο Κύπελλο θα αποτελέσει σημαντική τόνωση ηθικού για την συνέχεια, ιδιαίτερα για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου η οποία προέρχεται από το «χαστούκι» στη Ζάκυνθο

Ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με την τελική 18αδα να γίνεται γνωστή λίγο πριν την σέντρα του αγώνα, τόνισε για τον αγώνα της Τετάρτης (9/3, 15:00):
«Είναι παιχνίδι Κυπέλλου με ιδιαίτερο χρώμα, καθώς θα αναμετρηθούν οι δυο διεκδικήτριες του Πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και την πρόκριση, έχοντας βέβαια σε λίγες μέρες το παιχνίδι με τη Χαλκίδα που «καίει». Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα από τιμωρίες και τραυματισμούς, αλλά θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και φυσικά να περάσουμε στην επόμενη φάση και να διαγράψουμε από τη μνήμη μας το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο θεωρούμε μια κακή παρένθεση».

Θυμίζουμε ότι στο ματς έχει οριστεί διαιτητική τριάδα από την Μεσσηνία. Διαιτητής θα είναι ο Νίκος Τουρλομούσης με βοηθούς τους Στ. Λάμια και Μάριο Καρβούνη.

319 views
Top