ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ξαφνική παραίτηση Κουτρομπίλα

Ξαφνική παραίτηση του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Κουτρομπίλα σημειώθηκε στον Αιολικό γεγονός που έχει προκαλέσει πλήθος αποριών στην Μυτιλήνη.

Ο Αιολικός ο οποίος θα υποδεχτεί την Καλαμάτα την Κυριακή στο γήπεδο της Καλλονής προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην Μανωλάδα και τίποτε δεν προδίκαζε πως το δεξί χέρι του Σταύρου Γριπιώτη θα βρισκόταν εκτός ομάδας λίγα 24ωαρα αργότερα.

«Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, καθώς και ένα προσωπικό μου πρόβλημα, καθιστούν αδύνατο να ακολουθήσω την ομάδα στο κρίσιμο σημείο που βρίσκεται, με τις αυξημένες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και με αναγκάζουν, σεβόμενος τη σημασία της καίριας θέσης που κατέχω αφιλοκερδώς, να παραιτηθώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου», δήλωσε ο Γιώργος Κουτρουμπίλας.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Αιολικού σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος του Αιολικού Μυτιλήνης, ευχαριστούμε τον Γιώργο Κουτρουμπίλα, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα προσέφερε αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογό μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, τον θεωρούμε -και θα είναι- πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αιολικού.»

130 views
Top