Χώρισαν οι Χιώτες

ε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Κανάρης Νενήτων, αντίπαλος της Καλαμάτας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καθώς αιφνιδιαστικά το μεσημέρι της Τετάρτης η διοίκηση ανακοίνωση την διακοπής της συνεργασίας τους. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτός με τον οποίο η ομάδα της Χίου πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο έπειτα από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα αποτελεί και επίσημα παρελθόν.
Ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης είχε επιστρέψει στην ομάδα της Χίου το καλοκαίρι του 2014 για τη δεύτερη θητεία του, αφού είχε καθίσει στον πάγκο και τη διετία 2007-09. Ο Κανάρης δεν πραγματοποίησε και το καλύτερο ξεκίνημα στον 3ο όμιλο, παραμένοντας στους 4 βαθμούς και στην επικίνδυνη ζώνη έπειτα από τις 4 πρώτες αγωνιστικές. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος ανέφερε:
«Ο Α.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Χριστόφορο Τσατσαρώνη. Η διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και για τη συμβολή του στην άνοδο στη Γ’ Εθνική».

198 views
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μοιρασιά στην Τρίπολη Καρέ για το Λουτράκι »
Top