Νέος ορισμός για το Αιολικός-Βάρδα, στον … αέρα το Χίος- Σπάρτη!

Μόνο για τον έναν από τους δυο αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω του απαγορευτικού απόπλου το οποίο είχε εκδοθεί από το Λιμεναρχείο Πειραιά στις 20 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα οι αποστολές της Βάρδας και της Σπάρτης να μην ταξιδέψουν σε Μυτιλήνη και Χίο, αντίστοιχα, αποφάσισε τον επανορισμό η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρόκειται για την αναμέτρηση του Αιολικού με την Βάρδα ο οποίος θα οριστεί εντός του προσεχούς 15ενθημέρου ενώ στον … αέρα βρίσκεται το ματς μεταξύ της Χίου και της Σπάρτης. Και αυτό γιατί ο Κανάρης έχει καταθέσει ένσταση στην οποία υποστηρίζει πως η Σπάρτη θα μπορούσε να φτάσει εγκαίρως στη Χίο όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, εάν ταξίδευε το πρωί της Κυριακής αεροπορικώς. Οι άνθρωποι της Χίου έχουν μάλιστα στα χέρια τους βεβαίωση η οποία αποδεικνύει πως υπήρχαν τουλάχιστον 30 διαθέσιμες θέσεις στην πρωινή πτήση της Κυριακής για το νησί!

Με άλλες αποφάσεις της η Πειθαρχική επιτροπή κατακυρώνει με σκορ 3-0 στο Λεβάντε και το Λουτράκι τα ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών που ματαιώθηκαν και επιβάλει πρόστιμο 600 ευρώ και αφαίρεση 4 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 4 από το επόμενο στο σωματείο της Εύβοιας. Το θέμα βέβαια είναι τυπικό αφού η ομάδα των Ψαχνών έχει αποχωρήσει και ανάλογη απόφαση θα παρθεί και για το ματς με την Χαλκίδα πριν επικυρωθεί η οριστική αποπομπή της από το πρωτάθλημα.

855 views
Top