Φωνάζει για πέναλτι-φάντασμα το Λουτράκι (BINTEO)

Για διπλή νίκη στο ματς με τον Αιολικό κάνουν λόγο στο Λουτράκι καθώς όπως τονίζουν πέρα από τον αντίπαλό τους κατάφεραν να ανταπεξέλθουν της εχθρικής διαιτησίας του Μπακογιάννη. Η διοίκηση του κορινθιακού συλλόγου εξέδωσε μάλιστα να ανακοίνωση κάνοντας λόγο για καταλογισμό δυο ανύπαρκτων πέναλτι, αδικαιολόγητων αποβολών ανθρώπων του πάγκου αλλά και του τεχνικού Ν. Μεσολόγγη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λουτρακίου:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο Λουτράκι αισθάνεται την ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου να καταδικάσει τη διαιτησία του κ. Μπακογιάννη Άγγελου (Αθηνών) στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αιολικό (20η αγωνιστική Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής).
Λυπούμαστε για τα έργα και τις πράξεις του κ. Μπακογιάννη  και για πρώτη φορά αθετούμε την πάγια τακτική που έχουμε να μην μιλάμε για τη διαιτησία.
Δεν θα σταθούμε στην εφεύρεση φάουλ με τα οποία έφερνε το ενδιαφέρον στην περιοχή μας κυρίως στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-1.
Δεν θα σταθούμε ούτε στο γεγονός ότι απέβαλλε από τον πάγκο μας διαδοχικά τον εκπρόσωπο της ομάδας μας (22’) και τον βοηθό προπονητή (77’).
Δεν θα σταθούμε καν στο γεγονός ότι έγινε ο πρώτος διαιτητής που απέβαλλε -για πρώτη φορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας- τον προπονητή μας κ. Μεσολόγγη (77’).
Θα σταθούμε όμως στα 2 ανύπαρκτα πέναλτι που έδωσε εις βάρος μας. Το πρώτο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα μας όταν το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας μας (45+1), ενώ με τη δεύτερη εφεύρεση έβαλε ξανά στο παιχνίδι στους φιλοξενούμενους (74’), όταν το σκορ ήταν ήδη 3-1.
Θα σταθούμε επίσης στη μη αποβολή του αντίπαλου ποδοσφαιριστή Λαλά (79’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα για παρατεταμένο κράτημα από πίσω στον ποδοσφαιριστή μας Κωβαίο.
Αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε δημόσια, μετά μάλιστα από ένα παιχνίδι που η ομάδα μας κέρδισε γιατί πλέον δεν αντέχουμε να βαδίζουμε κυριολεκτικά με το «σταυρό στο χέρι», να υπηρετούμε με αυτοθυσία αυτό που αγαπάμε και να συναντούμε στο δρόμο μας τον κάθε κ. Μπακογιάννη, ο οποίος κατάφερε σήμερα μεταξύ των άλλων να εξαγριώσει ένα από τα πιο φιλήσυχα γήπεδα ολόκληρης της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων.»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το πρώτο από τα δυο πέναλτι που καταλογίστηκαν σε βάρος του ΑΟΛΟι φάσεις και τα γκολ του αγώνα


252 views
Top