Ένταση και… ψιλές στην Μυτιλήνη!

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου μεταξύ του Αιολικού και του ΠΑΟ Βάρδας που έληξε χωρίς νικητή (1-1).
Σύμφωνα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «pamebala.gr», υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου του Αιολικού Σταύρου Γριπιώτη με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Ηλία Φωτόπουλο κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ το επεισόδιο είχε συνέχεια παίρνοντας μάλιστα έκταση μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Παράλληλα, δημιουργήθηκαν εστίες «φωτιάς» και σε άλλα σημεία του αγωνιστικού χώρου, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι ποδοσφαιριστές που διατήρησαν την ψυχραιμία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που καταγράφονταν τα γεγονότα, η διαιτητική τριάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια, όπου έσπευσε γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα έχει καταγράψει τα συμβάντα.
Στον Αιολικό υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Γρίμμα, αλλά και των βοηθών του. Οι «φωνές» επικεντρώνονται σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης και, συγκεκριμένα, σε ένα γκολ του Βαγγελή στο 85′ που δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, αλλά και σε μία φάση στο 88′ όταν η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή της εστίας μετά το σουτ του Αθανασόπουλου, με τον α’ βοηθό να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι, αναγκάζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού να πέσουν πάνω του!

273 views
Top