ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Έφυγαν... νύχτα από τη Καλλονή και με ταξί!

Νύχτα έφυγε η αποστολή της Βάρδας από το στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής μετά την ένταση που επικράτησε στο τέλος του αγώνα με τον Αιολικό.
Ο επικεφαλής της αστυνομικής μονάδας περίμενε να αδειάσουν οι εξέδρες του Σταδίου από τους φίλους του Αιολικού, προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές εντάσεις. Μάλιστα, το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή της ομάδας έφυγε από το γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι αναχώρησαν με ταξί, σύμφωνα με το σχεδιασμό της αστυνομίας, από την πίσω πλευρά και με κατεύθυνση προς το χωριό της Αρίσβης, ώστε να μην περάσουν μέσα από το κέντρο της Καλλονής. Η αποστολή της Ηλειακής ομάδα επρόκειτο να επιστρέψει αεροπορικώς στην πρωτεύουσα αλλά η πτήση χάθηκε και έτσι η επιστροφή έγινε με το καράβι.
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Αιολικού σε ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει πως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του προέδρου Στ. Γρυπιώτη και του τεχνικού της Βάρδας Ηλία Φωτόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου, που αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας Σταύρος Γρυπιώτης επιτέθηκε στον προπονητή του ΠΑΟ Βάρδας, διαψεύδουμε κατηγορηματικά πως συνέβη οποιοδήποτε μεταξύ τους επεισόδιο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα και επικαλούμαστε ακόμη και τη μαρτυρία του κ. Φωτόπουλου.»

503 views
Top