ΣΠΑΡΤΗ: Μια μέρα νωρίτερα στην Χίο, έκανε και προπόνηση!

Το διπλό στην Βάρδα ήταν αυτό που έδωσε αέρα τριών βαθμών στην Σπάρτη και αύριο στην Χίο οι Λάκωνες έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο και να αγκαλιάσουν το πρωτάθλημα.

Η αποστολή της Σπάρτης βρίσκεται ήδη στο νησί της μαστίχας για το εξ΄αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής απέναντι στον Κανάρη και μάλιστα προπονήθηκε ενόψει του αυριανού αγώνα. Ο Σωτήρης Αντωνίου θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γέσιτς (τραυματίας), Κατσίκη (τιμωρημένος) και Χαλίλι (ταλαιπωρείται από ίωση).

Ο Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας για το ματς τόνισε την σοβαρότητα που θα πρέπει να επιδείξει η ομάδα ώστε να μην έχει πρόβλημα: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς αύριο. Εμείς όμως είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και στην κατάκτηση των τριών βαθμών για να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας. Θα παραταχθούμε με πολύ σοβαρότητα και συγκέντρωση, στοιχεία που χρειάζονται σε τέτοιους είδους παιχνίδια».

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κραβαρίτης, Τσούβαλης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Οικονομόπουλος, Βιγιαφάνε, Ηλιόπουλος, Κοιλιάρας, Αναστασάκος, Μπιταξής, Δημολιός, Αναστασόπουλος, Γκίτζιας, Κρεββατάς, Μπακιρτζίδης, Μπουτσικάρης.
 

188 views
Top