Απάντηση Παναργειακού σε Σπάρτη: Μην μας περνάτε για χαζούς!

Η ανακοίνωση της Σπάρτης καιτά της ΕΠΟ για την τιμωρία της έδρας και το πρόστιμο δεν έμεινε ασχολίαστη από τους έτερο «μνηστήρα» του τίτλου, τον Παναργειακό.

Ο αντιπρόεδρος των «Λύκων», Κώστας Κιμουλιάτης με δήλωσή του άφησε αιχμές για την τακτική της Σπάρτης τονίζοντας πως οι Λάκωνες έχουν επιδοθεί σε μια προσπάθεια να παρουσιαστούν ως θύματα ενός παρασκηνιακού πολέμου. Αναλυτικά η δήλωση:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Με οργή και αγανάκτηση πλέον παρακολουθούμε την συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας της Σπάρτης να παρουσιάζονται ως θύματα ενός παρασκηνιακού πολέμου.. Έλεος κύριοι. Μη μας περνάτε για χαζούς.. Έχετε ευνοηθεί συστηματικά και απροκάλυπτα φέτος σε πολλά παιχνίδια, έχετε δημιουργήσει επεισόδια εναντίον πολλών ομάδων, και τολμάτε και μιλάτε για την πρώτη ουσιαστικά τιμωρία σας.. Όσο για αυτούς που έχουν ήδη ανακηρύξει πρωταθλητή, τους συνιστώ υπομονή.. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στο Άργος.. Και ο καλύτερος ας το πάρει.. Συμπληρώνουμε φέτος 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας, και θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον τίτλο του πρωταθλητή… Θα πολεμήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.. Συστράτευση μέχρι τέλους»

454 views
Top