Μια… κερκίδα Σπαρτιάτες την Κυριακή στο Λουτράκι!

Μια ολόκληρη κερκίδα θα παραχωρήσει στην Σπάρτη το Λουτράκι στην μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή όπου ίσως αναδειχθεί η πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Σπάρτη θέλει μόλις έναν βαθμό στα δυο ματς που απομένουν για να πάρει τον τίτλο και θα κάνει τα πάντα να τον κατακτήσει στην κορινθιακή λουτρόπολη καθώς στο φινάλε του πρωταθλήματος πάει στο Άργος για το ντέρμπι με τον έτερο διεκδικητή, Παναργειακό.

Οι άνθρωποι του Λουτρακίου δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε λειτουργικά θέματα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του αγώνα, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το Θώδειο θα κατακλυστεί την Κυριακή από χιλιάδες φιλάθλους.

Ήδη έχουν υπάρξει επαφές με το Αστυνομικό τμήμα της πόλης και μετά από σχετική πρόταση της ομάδας μας, θα παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους φίλους της Σπάρτης ολόκληρη η ανατολική κερκίδα του γηπέδου (χωρητικότητας 3100 θεατών καθήμενων και 600 ορθίων). Οι φίλοι των οράνιε θα καθήσουν στη δυτική (παλαιά) κερκίδα του γηπέδου.

Απομένουν κάποιες μικρές τεχνικές λεπτομέρειες (π.χ. αν θα λειτουργήσουν ένα ή δύο εκδοτήρια εισιτηρίων κ.α), οι οποίες θα ρυθμιστούν έως την Παρασκευή. Βασικός στόχος ανθρώπων του Α.Ο Λουτράκι είναι να διοργανωθεί μια μεγάλη, όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία των πολυάριθμων φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

579 views
Top