Βιγιαφάνε: Οργάνωση και σύμπνοια έφεραν τον τίτλο

Ο Αργεντίνος Νίκολας Βιγιαφάνε ήταν ένας από τους παίκτες «κλειδιά» της Σπάρτης στην πορεία για τον τίτλο. Πήγε τον Ιανουάριο στην ομάδα και στο διάστημα αυτό πέτυχε 4 γκολ που έδωσαν τρία… τρίποντα, μοίρασε δύο ασίστ συνδύασε το θέαμα με την ουσία. Ο βιρτουόζος μέσος μίλησε «isports» για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου τονίζοντας τα αυτονόητα πως δηλαδή όλα είναι θέμα οργάνωσης και καλού κλίματος.

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα έκανε για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Κερδίσαμε κάθε παιχνίδι, είμασταν πολύ δεμένοι και εκτός γηπέδου, μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν μαζί μας, τον πρόεδρο και τον τεχνικό μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα, το σύνολο του προπονητικού team, τους συμπαίκτες μου και όλοι τους ανθρώπους της Σπάρτης που με έκαναν να νιώθω καλά. Δεν έχω λόγια για όλη την αγάπη που μου έχει δώσει ο κόσμος. Με έκαναν να αισθάνομαι σαν την οικογένειά μου, και πάλι λέω συγχαρητήρια σε όλους και ότι αυτή είναι η αρχή της Σπάρτης για πολλές επιτυχίες!» , τόνισε ο Βιγιαφάνε και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Σπάρτης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, για το γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι που έπαιξε ένα πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με έκαναν να αισθάνομαι σαν οικογένεια για πάντα, αυτό είναι το πιο σημαντικό! Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστώ πολύ!
Όταν τα πράγματα είναι σωστά οργανωμένα, με καλούς ανθρώπους και σαν οικογένεια, τα αποτελέσματα έρχονται πολύ γρήγορα όπως ακριβώς έγινε στην ομάδα μας».

 

217 views
Top