Μανωλάδα: Παραιτήθηκε η διοίκηση- «Δεν μπορούμε άλλο. Πολυτέλεια η Γ’ Εθνική»

Την απόφασή της να παραιτηθεί και να αποσυρθεί από τα διοικητικά του συλλόγου, ανακοίνωσε η απερχόμενη διοίκηση της Δόξας, η οποία
την ίδια ώρα επισημαίνει ότι θα στηρίξει όποιον ή όποιους θελήσουν να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου.
Οι συνθήκες, κυρίως οικονομικές, που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα αποτελεί την αιτία της απόφασης των διοικούντων των «μαυραετών», καθώς τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα άτομα «ματώνουν» οικονομικά για την ομάδα και με την οικονομική κρίση να βαθαίνει, αδυνατούν να σηκώσουν για μία ακόμη χρονιά το δυσβάστακτο βάρος.
Η απόφασή τους είναι ειλημμένη, αμετάκλητη και κατόπιν ώριμης σκέψης και σε καμία περίπτωση «εκβιαστική», ως είθισται σε κάποιες περιπτώσεις.

Μάλιστα ο απερχόμενος πρόεδρος, Νίκος Τακτικός με δηλώσεις του στην «Πρωινή» ευχαρίστησε όλους όσοι τα τελευταία χρόνια βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα της Νέας Μανολάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας κι όσους μας στήριξαν με κάθε τρόπο και κυρίως οικονομικά. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το Μπάμπη Κυριαζή, ο οποίος, αν και εκτός συμβουλίου, ήταν κοντά μας. Παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους ανθρώπους που… έτρεξαν ουσιαστικά την ομάδα και είναι οι Ν. Γούργαρης, Α. Γαϊταντζίδης, Κ. Δημητρόπουλος, Ξενοφών Ανδρέου, Κ. Μιχαλόπουλος, Μ. Δημόπουλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πολυτέλεια η Γ’ Εθνική…»
Ενώ παράλληλα προσέθεσε: «Δε μπορούμε να συνεχίσουμε με τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Έχουμε απομείνει πλέον λίγοι. Είχα πει άλλωστε και παλιότερα ότι η Γ’ Εθνική είναι πολυτέλεια για τη Νέα Μανολάδα, από την στιγμή μάλιστα που θέλουμε κάθε χρόνο να έχουμε αξιόλογη πορεία. Εμείς δεν προτιθέμεθα να κατεβάσουμε την ομάδα μόνο και μόνο για να μετάσχει στο πρωτάθλημα, με τον κίνδυνο στη συνέχεια να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της».

«Θα στηρίξω…»
Ο Ν. Τακτικός επεσήμανε παράλληλα, ότι σ’ ότι αφορά τον ίδιο, θα βοηθήσει και θα είναι κοντά σ’ όποιον ή όποιους θελήσουν να αναλάβουν την ομάδα: «Σ’ ότι με αφορά, προσωπικά θα στηρίξω όποιον ή όποιους έχουν όρεξη και την δυνατότητα να αναλάβουν την ομάδα. Θα είμαι κοντά σε μια τέτοια προσπάθεια, αλλά εκτός συμβουλίου».

Και τώρα Γ. Σ.
Μετά την ανακοίνωση της παραίτησή της η απερχόμενη διοίκηση θα συγκαλέσει άμεσα γενική συνέλευση με θέματα οικονομικό- διοικητικό απολογισμό και φυσικά ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος.

ΠΗΓΗ: Olympiasports.gr

153 views
Top