Νέα διοίκηση στον Παναρκαδικό, χωρίς απαρτία η ΓΣ στην Μανωλάδα!

Με βασικό άξονα την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αστέρα θα κινηθεί και η νέα διοίκηση η οποία προέκυψε στον Παναρκαδικό μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία του ιστορικού συλλόγου.
Πάνω από 50 άτομα έδωσαν το παρών στη συνέλευση, για να ακούσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και να ψηφίσουν για τη νέα διοίκηση η οποία απαρτίζεται από τα ίδια πρόσωπα με την απερχόμενη κατά την συντριπτική της πλειοψηφία.

Τα μέλη της διοίκησης όπως τα ανακοίνωσε ο γενικό αρχηγός του Παναρκαδικού, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, είναι: Ψυχογιός Επαμεινώνδας, Μανδρώνης Κωνσταντίνος, Κωστόπουλος Βασίλης, Αγγελάκος Ιωάννης, Σίδερης Σάββας, Κουτσανδρέας Θεόδωρος, Κωστούρος Αργύριος, Σπίγκος Αθανάσιος, Λουμπαρδιάς Στέλιος, Καναβέτας Ηλίας, Καναβέτας Κωνσταντίνος, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Για τη συνεργασία με τον Αστέρα, ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος είπε ότι στόχος είναι να συνεχιστεί και να ενισχυθεί αυτή η συνεργασία, προκειμένου ο Παναρκαδικός να οδηγηθεί ακόμα πιο ψηλά.
Τέλος, στον Παναρκαδικό εκτιμούν ότι σύντομα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν εργασίες για το βοηθητικό γήπεδο που έχει προγραμματιστεί να γίνει.
Αντίθετα με ότι συνέβη στην Τρίπολη, στην Μανωλάδα δεν υπήρξε απαρτία και η γενική συνέλευση της Δόξας μετατέθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη.

244 views
Top