Αστέρας Αμαλιάδας: Με ισχυρή διοίκηση και Γαβριλόπουλο στην Γ' Εθνική

Ευτυχή κατάληξη είχε η γενική συνέλευση της Τετάρτης για τον Αστέρα, καθώς προέκυψε η νέα διοίκηση που θα ηγηθεί των «βυσσινί» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο νέο σχήμα, όπως αναμενόταν θα μετάσχουν οι κκ Νικολόπουλος, Παπαδάτος, καθώς και αρκετά μέλη της παρελθούσης διοίκησης, πλαισιωμένοι όμως και από νέα άτομα.

Το νέα συμβούλιο, που εντός των ημερών θα συγκροτηθεί σε σώματα, αποτελείται από τους: Νικολόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαδάτος Ανδρέας, Ροδιάδης Σπυρίδων, Σαμπανιώτης Ανδρέας, Αθανασούλης Ευάγγελος, Σαμαράς Ελευθέριος, Αντωνόπουλος Γεώργιος, Γιαννόπουλος Δημήτριος, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Διονυσόπουλος Νικόλαος, Πατσούρης Περικλής.

Συνεχίζει με Γαβριλόπουλο

Κι αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης νέας διοίκησης, σειρά πήρε το θέμα του προπονητή με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο να δίνει τα χέρια για συνέχιση της συνεργασίας. Εξάλλου αυτό αποτελούσε επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης και μια σχετική συζήτηση είχε γίνει κι αμέσως μετά την λήξη των μπαράζ ανόδου.

Ανανέωσαν Μπουτσικάκης- Μπράβος
Από εκεί και πέρα, ξεκίνησαν και οι διαδικασίες για την στελέχωση του ρόστερ, με πρώτο μέλημα την παραμονή της πλειοψηφίας των παικτών που χάρισαν την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ως προς αυτή την κατεύθυνση οι Δημήτρης Μπράβος και Τάκης Μπουτσικάκης είναι οι πρώτοι που συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, ενώ συνεχείς είναι οι επαφές και με τους λοιπούς παίκτες
Αν κι εφόσον παραμείνουν οι περισσότεροι, θα γίνουν κι ελάχιστες επιλεκτικές προσθήκες.

ΠΗΓΗ: olympiasports.gr

209 views
Top