Κήρυξαν αποχή στην Χαλκίδα!

Σε αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας, αντιπάλου της Καλαμάτας τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κατηγορώντας την διοίκηση για ασυνέπεια στις πληρωμές! Οι ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο γήπεδο για την προπόνηση της Δευτέρας πλην όμως δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο εξηγώντας στον προπονητή της ομάδας Πέτρο Δημητρίου πως περιμένουν την διοίκηση να κάνει πράξη τις υποσχέσεις και στην συνέχεια να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Από πλευράς διοίκησης στο γήπεδο μετέβη ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τόλιας ο οποίος συγκέντρωσε τους παίκτες στα αποδυτήρια και μίλησε σε σκληρή γλώσσα θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους: «Τί θέλετε, να διαλύσουμε την ομάδα; Πηγαίνετε όπου θέλετε. Δηλαδή τί κάνετε τώρα, εκβιάζετε τη διοίκηση;», ήταν ορισμένα από τα λόγια του σύμφωνα με τα ευβοϊκά μέσα ενημέρωσης ενώ η απάντηση των ποδοσφαιριστών ήταν άμεση: «Εδώ και τρεις μήνες, μας πας από αύριο σε αύριο. Ζούμε με δανεικά, έχουμε προβλήματα στα σπίτια μας».
Το θέμα θα έχει απρόβλεπτες εξελίξεις για την Χαλκίδα σε περίπτωση που η διοίκηση δεν καταφέρει να εκπληρώσει τουλάχιστον μέρος των υποχρεώσεών της καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

187 views
Top