Ο Στάϊκος για 6η χρονιά κάτοικος Ερμιόνης!

Έριξε… άγκυρα στην Ερμιόνη ο Θανάσης Στάϊκος ο οποίος θα συνεχίσει για 6η (!) χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ερμιονίδα.

Ο πολύπειρος 35χρονος μέσος, γνωστός από το πέρασμά του από την Καλαμάτα, συμφώνησε με την διοίκηση της αργολικής ομάδας να συνεχίσει να φορά το περιβραχιόνιο για μια ακόμη χρονιά στην Γ΄ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Η Ένωση Ερμιονίδας, ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας μας, Θανάση Σταϊκου για έναν χρόνο.

"Η παραμονή του αρχηγού της ομάδας μας, είναι μια σημαντική επιτυχία για την Ένωση Ερμιονίδας, αφού στο πρόσωπο του Θανάση Στάϊκου, ενός παίχτη με αδιαμφισβήτητη κλάση και εμπειρία, «καθρεφτίζονται» οι ελπίδες διοίκησης, τεχνικού επιτελείου ,ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων μας, για την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

"Είμαστε βέβαιοι, ότι ο έμπειρος χαφ, θα συνεχίσει να δεσπόζει με την ηγετική του φυσιογνωμία, εντός του αγωνιστικού χώρου και τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπως άλλωστε έκανε από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε με τα «χρώματα» της Ένωσης Ερμιονίδας.

"Τέλος, με τις πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις του, θα βοηθήσει τους νέους παίχτες της ομάδας μας, που έχουν να επωφεληθούν πολλά, από έναν παίχτη, πραγματικό διαμάντι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Όλη η οικογένεια της Ένωση Ερμιονίδας του εύχεται κάθε επιτυχία.»

152 views
Ετικέτες
Top