Τέλος χρόνου για Μανωλάδα…

Πριν λίγο καιρό γινόταν λόγος για δυσοίωνο μέλλον, τώρα οι ενδείξεις οδηγούν στο πως δεν υπάρχει μέλλον! Η Δόξα Ν. Μανωλάδας έχει από καιρό περάσει το σημείο «μηδέν» και ο δρόμος μοιάζει χωρίς επιστροφή καθώς παραμένει ακέφαλη και οδηγείται προς διάλυση.

Οι ελπίδες που υπήρχαν για λύση της τελευταίας στιγμής ώστε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, έχουν εξανεμιστεί και πλέον θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο εάν θα πάρει μέρος ακόμη και το τοπικό Ηλείας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον γειτονικό νομό, οι «Μαυραετοί», που τα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν στο «κακό δαίμονα» της Καλαμάτας, δεν έχουν καταφέρει να κινητοποιήσουν τις δυνάμεις της πόλης, τους ανθρώπους που κατά πέρασαν από την ομάδα και έτσι το μοιραίο μοιάζει αναπόφευκτο.

Οι όποιες εξελίξεις βέβαια στην ηλειακή ομάδα θα καθορίσουν και την δομή του 3ου ομίλου στην Γ’ Εθνική και υπό αυτό το πρίσμα ενδιαφέρουν άμεσα τον Τσικλητήρα. Οι άνθρωποι της Πύλου παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να δούν πως θα διαμορφωθεί τελικά ο όμιλος και τα ταξίδια στην γειτονική Ηλεία θα είναι δυο (Αμαλιάδα, Βάρδα) ή τρία.

350 views
Top