Ξεκίνησε η Αχαϊκή του Γκόφα που μιλάει με Αργυρόπουλο, Λουμπαρδέα!

Μπαίνουν στο γήπεδο ένας- ένας οι αντίπαλοι του Τσικλητήρα στον 3ο όμιλο τη Γ΄ Εθνικής. Εκτός από τον Παναρκαδικό και η Αχαϊκή ήταν αυτή που ξεκίνησε προετοιμασία την Δευτέρα ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές για την ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αχαΐα, η ομάδα του Μίλτου Γκόφα βρίσκεται σε επαφές με τους γνώριμους από την προπέρσινη παρουσία τους στην Καλαμάτα, Θύμιο Αργυρόπουλο και Νίκο Λουμπερδέα κινήσεις που αν πραγματοποιηθούν θα ενισχύσουν τρομερά την ομάδα της Κάτω Αχαγιάς.

Το παρών στην «πρώτη» της ομάδας, σύμφωνα με το «matchaxaias.gr» έδωσαν 20 ποδοσφαιριστές. Από το περυσινό ρόστερ οι Δρακόπουλος, Πάγκαλος, Δρόσος, Ντάζος, Καρράς, Αγγελόπουλος, Παπαδάτος, Στεφανόπουλος, Λιάκος, Ηλ. Μαντάς, Γεωργόπουλος, Κατριμπούζας, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κωστούλας (από Τύρναβο), Σωτηρόπουλος (από Φλόγα Παλαιομανίνας), Πλαστουργός (απο Ερμιονίδα), Μενίκου (από Αστέρα Αμαλιάδας), Παπαδόπουλος (από Δόξα Μανωλάδας), Δριμάλας (από Άρη Πατρών), Σπυρόπουλος (από Δόξα Παραλίας) και Μπίσα (από Εθνικό Σαγεΐκων).

Οι Πετρόπουλος και Μεντζελόπουλος θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες, ενώ μέρος λαμβάνουν και οι νεαροί Μάριος Μούζος από τον Δία και Σταύρος Δαλαβούρας από τον Ενιπέα Λατζοϊου.

278 views
Top