Η «πρώτη» του Αστέρα Αμαλιάδας

Πληρέστατος όσο ποτέ στην μακρόχρονη ιστορία του ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετά την απόκτηση έως τώρα επτά νέων παικτών (Καλλιακμάνης, Μελετίδης, Νικολόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αποστολόπουλος, Δούλος και Χρ. Μπουτσικάκης), και σε συνδυασμό και με τον περυσινό πολύ καλό αγωνιστικό κορμό που κράτησε, μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας σε ρυθμούς προετοιμασίας  στο Δημ. Στ. Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας κ. Ανδρέα Παπαδάτου το ρόστερ δεν έχει κλείσει… καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνουν ακόμα άλλες δυο μεταγραφές!

Πάντως στην «πρώτη» της ομάδας των παρών έδωσαν 22 παίκτες (παλιοί και νέοι καθώς απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος ο γκολκίπερ Καλλιακμάνης), δείγμα του πλούσιου ρόστερ που διαθέτει πλέον ο σύλλογος. Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και πειθαρχία, με την ελπίδα στο τέλος να βρει την ομάδα σε μια καλή θέση στη Γ΄ Εθνική που είναι άλλωστε και ο βασικός της στόχος!

Η πρώτη της νέας περιόδου έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς από το νέο γυμναστή κ. Παν. Καραντούση, τον προπονητη των γκολκίπερ Αν. Τσάκωνα, και φυσικά την επίβλεψη του τεχνικού Αλέξη Γαβριλόπουλου, με τους παίκτες να τρέχουν με μπάλα στην αρχή, και στη συνέχεια «καταπίνοντας»… τα πρώτα χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ: http://www.patrisnews.com

154 views
Top