ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Οι εννέα πρώτοι και η συνέχεια...

Μετά από ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας, έχει υπάρξει συμφωνία με εννέα Πατρινούς παίκτες, οι οποίοι θα υπογράψουν με την Παναχαϊκή, μόλις οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με την Ερασιτεχνική.

Ο λόγος για τους Βασίλη Σούλη, Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Δημήτρη Πολυχρόνη, Κώστα Κωνσταντινίδη, Σταύρο Σούλη, Θύμιο Αργυρόπουλο, Ανδρέα Χούσα, Μίλτο Μητρόπουλο και Νίκο Λουμπαρδέα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έχει κάνει τις κινήσεις του και για τα επόμενα βήματα, θέλοντας πρώτα να επενδύσει στην εμπειρία και στη συνέχεια στο ταλέντο. Είναι δεδομένο πως θα προωθηθούν και νέα παιδιά από την ομάδα Nέων, όπως και η παραμονή μερικών παικτών από την περσινή ομάδα.

Αρκετοί από τους παίκτες που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της Παναχαϊκής μέχρι το τέλος στο «μαρτύριο» της Φούτμπολ Λιγκ, περιμένουν τις εξελίξεις στην ιστορική πατρινή ομάδα, προκειμένου και οι ίδιοι να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Μουκίδης, που τις τελευταίες ημέρες έχει επικοινωνήσει με στελέχη της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, ζητώντας να πληροφορηθεί τις εξελίξεις. Ο Μουκίδης, δεν έχει κρύψει στις κουβέντες που έχει κάνει μαζί τους την επιθυμία του να παραμείνει στην Παναχαϊκή και του χρόνου.

Συζήτηση έχει γίνει και με τους Ι. Λαμπρόπουλο, Μητρόπουλο και Χούσα. Από τους Νέους υπάρχουν 4-5 ονόματα που θα προωθηθούν. Στο «στόχαστρο» έχει μπει και ο Γιάννης Μπουρλάκης. Ένα παιδί που έχει περάσει από την ομάδα Νέων και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Παναιγιάλειο, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Γιάννη Γκοτσούλια, όπως και του Θόδωρου Σαμπανέι.
ΠΗΓΗ: www.matchaxaias.gr

296 views
Ετικέτες
Top